Login firme   Inregistrare Firma
Pantofi barbati; Pantofi de mire, marca Narman!

 

Desi tinuta mirelui nu pare atat de complicata la prima vedere, poate sa ridice destule probleme.

Mirele nu numai ca trebuie sa se asorteze cu mireasa, dar trebuie sa isi gaseasca o tinuta potrivita personalitatii lui, eleganta dar si comoda.

In comoditate, cel mai important rol il joaca pantofii, ei sunt cei care fac diferenta, cei care trebuie sa ofere un confort ideal pentru mirele care va sta in picioare multe ore, ei sunt "cireasa de pe tort" pentru o vestimentatie de succes.

Narman-uomo, brand exclusiv masculin, ne uimeste in acest an cu o gama deosebit de complexa si atragatoare de pantofi de mire, pantofi care indeplinesc cele trei calitati foarte importante pentru o pereche de pantofi de mire ideali:

CONFORT, CALITATE SI DESIGN!

Pantofii unui barbat , participant la un eveniment special , trebuie sa aiba inainte de toate un design deosebit in armonie cu costumul si accesoriile dar si calitatea corespunzatoare unei tinute formale.

Narman cerimonia uomo va imbraca din "cap si pana-n picioare" respecatand designul, calitatea si confortul unei tinute atat de formale cum este participarea la o nunta sau botez.

NARMAN_BOUTIQUE:021/316 67 30

www.ginere.ro

www.narman.eu

e-mail: narmanstore@gmail.com

Livrare online in 24 de ore oriunde in Romania.